Home » Ariston » Ariston CLAS Premium EVO

Ariston CLAS Premium EVO

Poză Ariston CLAS Premium EVO Poză Centrale termice pe gaz Ariston CLAS Premium EVO
 

Variante

Ariston CLAS Premium EVO 24 kWContactaţi-ne pentru preţ
Ariston CLAS Premium EVO 30 kWContactaţi-ne pentru preţ
Ariston CLAS Premium EVO 35 kWContactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Ariston Ariston CLAS Premium EVO 1000000 0  

Descriere:

Pentru prețuri accesați site-ul www.centraletermicelemne.ro .

Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO  a fost gandita special pentru apartament, instalarea unui sistem de condensare reducand foarte mult factura pentru gaz. Pana la 35%.

Aceasta centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO adauce un plus de valoare locuintei dumneavoastra, deoarece respecta tendinta actuala de scadere a impactului asupra mediului inconjurator.

Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24FF ofera avantaje reale din punct de vedere al confortului, designului si al economiei la consumul de gaz. Are dimensiuni reduse, este eficienta in utilizare si va va ajuta sa faceti economii importante. Indiferent de instalatia de incalzire folosita tehnologia condensarii asigura un confort maxim cu consum minim garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare.

Pompa modulanta cu turatie variabila - ERP - clasa A de energie conform cerintelor europene actuale.

Control inteligent al temperaturii Functia AUTO a acestei centrale termice Ariston Clas Premium Evo, impreuna cu accesoriile de termoreglare asigura un control inteligent al temperaturii camerei. Cu butonul AUTO activat centrala termica va alege in mod automat temperatura ideala pentru circuitul central, crescand astfel nivelul de economie si confort.

Modul premix-confort eco-logic Modulul premix format din ventilator modulant, mixer si arzator tubular din otel-inox mareste plaja de modulare a centralei termice de la 5.5 kw pana la 25 kw, crescand semnificativ randamentul si reducand emisiile de noxe. Astfel, preamestecul controlat face ca arderea sa fie aproape perfecta, reducand emisiile poluante, generatoare de ploi acide si efect de sera. Cu centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24FF confortul rimeaza cu responsabilitatea fata de mediu.

Noua centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO - ERP dispune de placa electronica noua si de un display LCD generos.

Caracteristici tehnice

Modelum24 kW30 kW35 kW
Tara de origineItaliaItaliaItalia
PuterekW243035
Tip centrala termicaCondesatie acm si incalzireCondesatie acm si incalzireCondesatie acm si incalzire
TirajFortatFortatFortat
CombustibilGaz metanGaz metanGaz metan
Latimemm400400400
Inatimemm700770770
Adancimemm315385385
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079