Home » Ariston » Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM

Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM

Poză Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM Poză Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM
 

Variante

Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM 18 kWContactaţi-ne pentru preţ
Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM 24 kWContactaţi-ne pentru preţ
Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM 35 kWContactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Ariston Ariston CLAS Premium EVO SYSTEM 1000000 0  

Descriere:

Pentru prețuri accesați site-ul www.centraletermicelemne.ro .

Centrala termica murala cu functionare in condensatie cu raport de modulare 2:10 Ariston Clas Premium Evo System pentru incalzire si posibilitate de cuplare la un boiler pentru producerea de acm, cu tiraj fortat.

Aceasta centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO System aduce un plus de valoare locuintei dumneavoastra, deoarece respecta tendinta actuala de scadere a impactului asupra mediului inconjurator.

Solutii inteligente pentru confort in apartamentCentrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO System ofera avantaje reale din punct de vedere al confortului, designului si al economiei la consumul de gaz. Are dimensiuni reduse, este eficienta in utilizare si va va ajuta sa faceti economii importante. Indiferent de instalatia de incalzire folosita tehnologia condensarii asigura un confort maxim cu consum minim garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare.

Control inteligent al temperaturii Functia AUTO a acestei centrale termice Ariston Clas Premium Evo System, impreuna cu accesoriile de termoreglare asigura un control inteligent al temperaturii camerei. Cu butonul AUTO activat centrala termica va alege in mod automat temperatura ideala pentru circuitul central, crescand astfel nivelul de economie si confort.

Modul premix-confort eco-logic Modulul premix format din ventilator modulant, mixer si arzator tubular din otel-inox mareste plaja de modulare a centralei termice de la 6,8 kw pana la 35 kw, crescand semnificativ randamentul si reducand emisiile de noxe. Astfel, preamestecul controlat face ca arderea sa fie aproape perfecta, reducand emisiile poluante, generatoare de ploi acide si efect de sera. Cu centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO System confortul rimeaza cu responsabilitatea fata de mediu.

Noua centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO System dispune de placa electronica noua si de un display LCD generos.

Bucurandu-se de o tehnologie moderna si de componente de o inalta calitate, Ariston Clas Premium Evo System se caracterizeaza totodata prin dimensiuni compacte, prevazuta cu functie Auto. Dimensiunile compacte permit pozitionarea sa in spatii reduse. Designul elegant permite instalarea centralei oriunde in locuinta dumneavoastra.

Caracteristici tehnice

Modelum18 kW24 kW35 kW
PuterekW182435
Tip centrala termicacondensatie doar incalzirecondensatie doar incalzirecondensatie doar incalzire
Tirajfortatfortatfortat
Combustibilgaz metangaz metangaz metan
Latimemm400400400
Inaltimemm770770770
Adancimemm315315385
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079